moment prosím

Online a osobní konzultace, návrhy řešení a poradenství. Nebo KURZ u vás.

31.12.2024místo konání: Eko-osada Bílé Karpaty (hranice ČR/SR). Nebo u VÁS nebo ONLINE

Pokud vás zaujali mé návrhy řešení, tak celých 20 let zkušeností jsem pečlivě a efektivně zpracoval a najdete je v kurzech ve formě PDF, audio, online či knihy a dokonce již i v různých jazykových mutacích v "AKADEMII".

Toto je opravdu nejefektivnější způsob jak vám dokáži předat koncentrované znalosti a naučit vás se rozhodovat sami.

Jak se říká: "Neprodávám ryby, ale raději vás naučím rybařit, aby jste si sami mohli chytit přesně tu rybu jakou chcete vy".

 

Případně nabízím i ONLINE konzultaci nebo osobní setkání, nebo pomoc se stavbou či s pořádáním akce přímo u vás.

 

Rád se věnuji a rozvíjím své schopnosti například na návrhy řešení na které jsem pravděpodobně jeden z mála specialistů na soběstačné domy jako jsou spolupráce s lidmi při výstavbě domu nebo se zvířátky při minifarmaření, fyzikální řešení větrání či chlazení, odpařovací lednice, výroba energie za pomoci termočlánků na kamnech, což vám zajistí celoroční výrobu elektrické energie, tepla a teplé vody, apod..

1 HODINA 200€ - Vhodné na osobní konzultaci vašeho konkrétního projektu.

1 DEN 1000€ - Vhodné například na individulaní kurz pro vás nebo vaší skupinu.

5 DNŮ 2000€ - Vhodné například na realizaci, řízení projektu či stavby. Nebo uspořádání praktického kurzu na vaší stavbě. 10 účastníků vám může za 5 dnů provést až 400h práce a většinou bývá kolem 20 a více účastníků. Proto mám aj rekord za 14 dní s pomocí 15 studentů postavený kruhový nízkoenergetický dům 35m2, tzv. komplet na klíč.

 

Osobní konzultace probíhají ONLINE přes Signál, telefon, ZOOM nebo jiného mesengera. Také jezdívají zájemci, projektanti nebo třeba klient i s architektem přímo k nám do Ekoosady, kde jsou i k vidění a vyzkoušení také různé realizace na www.prirodniubytovani.cz .

Pokud máte zájem, abych přijel já k vám, tak je třeba také předem uhradit náklady na dopravu nebo využít cesty když někam jedu, vis přednášky a kurzy na http://ekovesnice.cz/kalendar-akci.

 

 

 

OTÁZKY A ODPOVĚDI:

 

OTÁZKA:  Potřebuji jen trochu vašeho času a poradit. Proč je cena tak vysoká?

ODPOVĚD:  Ano, všichni prodáváme čas (který nám zbývá v tomto životě). Někdo jej věnuje roky studiu, jiný řemeslu a pro každého má hodnotu úplně něco jiného. I každý řemeslník má jinou hodnotu svého času podle zotpovědnosti, rychlosti nebo zkušeností. Mé rady a dlouholeté zkušenosti ušetřili lidem v mnoha případech statisíce až miliony. A ano, pro někoho to může být pouze plýtvání cenného času na obou stranách. Například na běžné řemeslné práce nebo konzultace ke stavbě je často výhodnější využít místní řemeslníky a odborníky, které najdete i na internetu. Pokud můj čas pro vás nemá tuto hodnotu, můžete stále využít kompletních kurzů od 20€ a problematiku si můžete sami nastudovat. Na živých kurzech je dokonce pro účastníky poradenství již zahrnuto. Každý si může vybrat to, co využije a ocení.

 

OTÁZKA: Pomáháte lidem s malými příjmy ZDARMA?

ODPOVĚD:  ANO, rád pomáhám tam, kde cítím potřebu. Aj mezi členy v klubu "Soběstační" si vzájemě běžně pomáháme.

 

 

OTÁZKA: Těch hodin na konzultaci si myslím je potřeba o dost víc, potom tedy při vaší ceně 2OO€ za hodinu obdivuji, jak je možné se vejít do celkové sumy za domek od vašich zminovanych 15Otis do půl milionu? To je docela záhada.

ODPOVĚD: Ano, samozřejmě jak aj uvádím ve svých knihách a kurzech není možné postavit dům levně pokud chcete za vše platit :) a vše kupovat nové. Proto v kurzech učím, jak je možné se vše učit a aj stavět svépomocí. Ano možná to přijde mnohým neefektivní se vše učit samotnou tvorbou, ale já to vnímám jinak, rád se učím nové věci a tak tvořím "tři mouchy jednou ranou" "ŠKOLU, PRAXI a aj STAVBU"!

Téměř veškerá cena věcí je vlastně hodnota práce. Někdo si vše rád koupí a jiný si to vyrobí. Ano dokáži postavit dům svépomocí za 20tis.€ a asi 1500 člověkohodin tvořivé, poučné a zábavné práce. Prodejní hodnota takového domu bývá nad 100tis.€. Ano, rád využívám svůj čas na osobnostní rozvoj a vlastní soběstačné projekty, vis "Mobilní domy", "Solarbike" nebo "www.nopatent.eu". A také rád inspiruji, jak to můžete dokázat také. 

 

 

 

 

 
Na další otázky pište  Email:  ekovesnice@gmail.com 
 
 

 

 

 

 

INFO: K tomuto článku není možno přidávat komentáře.

Překlad webu
Facebook
Google+
Poslední komentáře
Naše videa na YouTube
Reklama
Časopis Kvalitní život, mediální partner ekovesnice.cz
www.thermosolar.sk
www.naseekonomika.cz
www.dancelab.cz
Prodej stromků s.r.o. - zahradní centrum a ovocná školka Uherský Ostroh
(c)2010 slamenedomy.cz